Mina studier

YrkesAkademin Yrkeshögskola beviljas 19 nya YH-kurser på distans

6 juli, 2023

Nu står det klart att YrkesAkademin Yrkeshögskola beviljats totalt 19 YH-kurser enligt ett beslut från Myndigheten för yrkeshögskolan (MYH). Kurserna är på distans och kommer att starta under hösten 2023.

 

–  Med riksdagens extra satsningar på yrkeshögskola kan vi med glädje erbjuda ännu fler kompetensutvecklingsmöjligheter för redan yrkesverksamma. Sverige behöver ställa om för Reskill och Upskill och detta är en del av detta, säger Josefin Born Nilsson, affärsområdeschef på YrkesAkademin Yrkeshögskola. 

 

Kursutbudet är brett inom flera branscher, så som samhällsbyggnad, marknadsföring, teknik och hälsa/sjukvård. Samtliga kurser hos YrkesAkademin Yrkeshögskola går på distans och riktar sig till yrkesverksamma som vill kompetensutvecklas.

 

Nya kurser med start hösten 2023

 

 

Se hela utbudet av korta YH-kurser

Hela utbudet av korta YH-kurser som startar hos oss i höst hittar du här. Här ser du även de kurser vi fick beviljat tidigare i vår. 

 

Så fungerar det att plugga en kort YH-kurs på distans

Att läsa en kurs på distans har många fördelar. Du kan plugga från jobbet, hemmet eller varför inte på bussen. Dessutom kan du flexibelt bestämma (nästan) hela ditt schema efter dina preferenser, vilket ger dig möjlighet att få tid till andra viktiga saker i ditt liv. Kursen är även anpassad för att du ska kunna plugga parallellt med ditt jobb.

 

Vi rekommenderar att du fångar möjligheten att lära av andra samt bygga nätverk med andra deltagare från branschen! Eftersom du inte behöver resa kommer du att komma i kontakt med studiekamrater, utbildare och utbildningsledare spridda över hela Sverige.

 

Det enda vi behöver är ditt engagemang. Du förväntas läsa in dig på material, reflektera över innehåll samt bidra och delta på seminarier liksom gruppövningar. Då kommer du tveklöst att lämna kursen med värdefulla färdigheter!