Mina studier

Fyra av fem får jobb efter utbildning hos YA

 

Vi på YrkesAkademin strävar efter att få fler personer i arbete och stötta svenska företag med yrkeskunnig personal. Tillsammans med näringslivet skräddarsyr vi våra utbildningar så de matchar företagens behov.

 

YrkesAkademin grundades 1997 och är idag Sveriges största leverantör av uppdrags- och arbetsmarknadsutbildningar. Vårt mål är att våra deltagare ska gå ut i jobb efter avslutad utbildning.

 

Fyra av fem får jobb inom tre månader
Via lång yrkeserfarenhet, hög kvalitet samt goda branschkontakter hjälper vi våra deltagare närmare ett arbete. Vi kan genom regelbundna mätningar se att fyra av fem av våra deltagare får jobb inom tre månader. De flesta får anställning på det företag som de har gjort sin praktik och efter ett halvår stiger antalet som fått jobb ytterligare.

 

Deltagarna trivs hos oss
Vi följer kontinuerligt upp de mätningar som görs på våra utbildningar för att hålla hög kvalité. Mätningarna visar också hur våra kursdeltagare trivs på utbildningen och även här är siffran hög. Fyra av fem kursdeltagare säger att de trivs bra eller mycket bra på utbildningen, samt att de flesta skulle rekommendera oss till en vän. Företagen som anlitar oss ska få mer kompetent och motiverad arbetskraft, och vi ska hjälpa våra deltagare att lyckas i arbetslivet.