Information om Corona-viruset

Mina studier

Information om Corona-viruset

24 mars, 2020

YrkesAkademin följer myndigheternas rekommendationer för att minimera smittspridningen av Covid19.

 

Det viktigaste för oss är alla våra studerandes/deltagares och våra medarbetares säkerhet. Vi ska även bidra till att minska smittspridningen i samhället.

 

Vi anpassar vår verksamhet till att så långt möjligt bedriva den nätbaserat och på distans. De flesta av våra yrkeshögskoleutbildningar är redan nätbaserade. Alla icke nödvändiga fysiska träffar förläggs till nätet eller skjuts på framtiden. Vissa praktiska moment i utbildningen kommer under anpassade former att fortsatt genomföras. Vi uppmanar alla medarbetare som har möjlighet att arbeta hemifrån.

 

Målet för oss är att alla våra studeranden och deltagare ska kunna fullfölja din utbildning och examineras hos oss enligt planeringen. Vi arbetar tillsammans med våra uppdragsgivare i kommuner och myndigheter  för att på bästa sätt göra anpassningar.

 

Frågor om utbildningen hänvisas i första hand till ansvarig utbildare eller platschef. Det går också bra att vända sig till vårt kundcenter. Du når oss på kundcenter@ya.se eller på telefon 023–584 00.