Kundservice

Vi hjälper dig att få svar på dina frågor och du är alltid välkommen att kontakta oss i formuläret nedan eller via epost på: kundservice@ya.se

För rådgivning eller vägledning via telefon har vi öppet vardagar klockan 08:00 – 12:00.

Telefon: 0770-18 61 00

När du kontaktar oss via formuläret eller via e-post kommer vi att behandla dina personuppgifter. Vi raderar dina uppgifter när ärendet är färdigbehandlat. Du kan läsa mer om dina rättigheter och vår integritetspolicy här.

Kontakta oss

Växel

Vår växel har öppet vardagar klockan 08:00 – 17:00 och kopplar dig till rätt person inom YrkesAkademin oavsett plats i Sverige.

Telefon: 023-585 00

Synpunkter på YrkesAkademin

Har du synpunkter på YrkesAkademin? Här kan du lämna beröm, anmäla oegentligheter eller framföra klagomål.

YrkesAkademin är ett transparent företag där synpunkter och brister hanteras på ett korrekt och effektivt sätt. För att göra det enklare för personer som vill uppmärksamma missförhållanden inom YrkesAkademin har vi skapat tydliga informationskanaler för hantering av såväl misstankar om oegentligheter som rena klagomål på företagets verksamhet.

Visselblåsning

En öppen och säker kanal, som administreras av extern part, för den som misstänker allvarliga missförhållanden inom YrkesAkademin. Klicka här för att komma till visselblåsning.

Huvudkontor

YrkesAkademins huvudkontor finns i Falun.

Besöksadress: Pelle Bergs Backe 3, 791 50 Falun
Boxadress: YrkesAkademin AB, Box 127, 791 23 Falun

Press

Är du journalist kan du alltid nå oss via vårt Pressrum.