Mina studier

En Iphone ligger bredvid en dator på ett bord

 

På YrkesAkademin och YrkesAkademin Yrkeshögskola eftersträvar vi trygga kommentarsfält på våra sociala medier. Du är varmt välkommen att kommentera samt engagera dig i våra inlägg så länge du håller en vänlig och respektfull samtalston mot andra och mot oss. Vi finns på ett flertal plattformar, som exempelvis Facebook, Instagram, LinkedIn och Youtube.  
 

Så hanterar vi kommentarer och inlägg på sociala medier 
 

  • På våra plattformar gäller nolltolerans mot hat, hot, nedsättande generaliseringar eller personliga påhopp mot oss eller någon annan.  

 

  • Vi förbehåller oss rätten att radera inlägg, kommentarer, länkar och publikationer som enligt vår bedömning är kränkande, stötande, innehåller känslig information, gör upphovsrättsintrång, innehåller brottslig verksamhet eller liknande. Inlägg av dessa slag kan även polisanmälas.  

 

  • Skräppost och irrelevanta länkar är inte tillåtna att publicera på våra plattformar. Dessa typer av innehåll tas bort. 
     
  • Vi förbehåller oss rätten att stänga av följare och rapportera vidare till respektive sociala medieföretag om ovan uppgifter skulle brytas.  
     
  • Önskas svar på en fråga som inte har med inläggets ämne att göra rekommenderar vi att du skriver i vår FB-chatt, eller skickar ett mail till kundcenter@ya.se   

 

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du finner att något material på vår sida strider mot lag. 

 

Våra öppettider  

 

Vi hanterar och besvarar inlägg samt kommentarer på vardagar, måndag – fredag mellan kl. 9:00 – 16:00.