Mina studier

Digitalmässa Yrkeshögskola

30 september, 2020

YrkesAkademin har spetsutbildningar mot kompetenserna som efterfrågas på arbetsmarknaden nu. Boosta karriären, besök Digitalmässan 8 okt.

Är du nyfiken på att utvecklas, hitta nya karriärvägar eller ge din yrkesbana en boost? Då bjuder vi på YrkesAkademins yrkeshögskola in dig till höstens mest spännande digitalmässa.

 

 

Att studera på yrkeshögskola blir allt mer populärt. Särskilt eftersom utbildningarna i väldigt stor utsträckning leder till faktiska jobb. Så många som 8 av 10 får jobb inom 6 månader efter avslutad kurs och ännu fler inom ett år. Det beror på att YH-konceptet bygger på branschens faktiska efterfrågan. Allt från Vård & Omsorg, IT, Teknik, Besöksnäring, El-fordon och Trafik, Bygg och Fastighet med mera. Våra utbildare är duktiga och erfarna yrkespersoner. Utbildningen är dessutom framtagen i samråd med branschens stora aktörer som också medverkar både i att säkra utbildningarnas relevans och innehåll, samt att många gånger erbjuda våra studerande praktikplatser för momentet Lärande i arbete (LIA).

 

 

En annan faktor bakom YrkesAkademins ökade popularitet är att utbildningen sker med distansupplägg. Vi har lång erfarenhet av att utbilda nätbaserat och ett pedagogiskt koncept samt tekniska plattformar för att stödja ditt lärande. Detta oavsett pandemi eller ej. I en allt mer föränderlig arbetsmarknad vill vi nu dela med oss av de möjligheter som är ännu mer aktuella idag.

 

Den 8:e oktober 2020 kommer vi att presentera våra utbildningar digitalt från kl. 17.00 till 21.00 och du kommer att få chansen att ställa frågor, bolla tankar och vem vet – kanske blir inspirerad till ett karriärbyte?

 

 

Digitalmässan kommer ske i programmet Zoom. Länken till evenemanget får du på mail inom kort. Förbered gärna mikrofon, högtalare/hörlurar, samt testa din internetuppkoppling i god tid. Under digitalmässan kommer du också ha möjlighet att tala i separata rum med experter om saker som antagning, behörigheter och annat.

 

 

 

Agenda för Digitalmässan med YrkesAkademins yrkeshögskola:

 

17.00 – 18.00 Vi berättar om våra utbildningar inom bland annat Bygg och fastighet samt Arbetsledare – hållbar grönyteförvaltning. Var finns jobben, hur kommer jag dit och hur fungerar det att läsa på distans?

 

18.00 – 19.00 Du möter representanter från utbildningarna om Hotell, turism och marknadsföring. Hör hur upplevelseindustrin ser ut idag och väntas bli framöver.

 

19.00 – 20.00 Vi talar med branschfolk och utbildare för yrkeshögskolans utbildningar om Teknik och el. Det handlar bland annat om elbilar, smarta elnät, it, robot och industri 4.0.

 

20.00 – 21.00 Få svar på dina frågor om Vård- och omsorgsutbildningar. Är du nyfiken på yrken som tandsköterska, steriltekniker, behandlingspedagog, specialistundersköterska med mera? Här hör du hur yrkeshögskolan kan bli vägen till ditt nya jobb.

 

 

Kika gärna in på www.ya.se/yrkeshogskola innan mässan. Vi ses den 8:e oktober!

 

 

ANMÄL DIG HÄR