Mina studier

Utbildningar i Visby

Vi har utbildningar för arbetssökande via Arbetsförmedlingen, Yrkesvux-utbildning via kommuner, Yrkeshögskola (YH), samt utbildningar för privatpersoner och företag. Här nedan hittar du alla våra utbildningar i Visby.

0 Utbildningar

Sortera efter:

Utbildningar i Visby

 

Visby ligger i hjärtat av Sveriges största Ö Gotland. Visby erbjuder goda möjligheter till vuxenutbildning med sitt rika näringsliv och kulturutbud. Här hittar du YrkesAkademins utbildningar i Visby.

 

Yrkeshögskola i Visby

 

För dig som som letar efter utbildningar i Visby är Yrkeshögskola ett fantastiskt alternativ för dig. En yrkesutbildning är en relativt kort utbildning på upp till två år som ger dig specialistkompetenser inom ett specifikt yrke som eftertraktas av arbetsgivare. Genom YrkesAkademins nära samarbete med branschen får du goda chanser till jobb direkt efter utbildningen. YrkesAkademin erbjuder utbildningar i Visby i form av yrkeshögskola(YH), arbetsmarknadsutbildning och yrkesvux(komvux). Många av utbildningarna är ortsoberoende och tillgängliga på distans.

 

Hur är Visby som studentstad?

 

Genom YrkesAkademins utbildningar i Visby får du chans att studera och bo på Sveriges egna paradis-ö Gotland. Visby är en underbar studentstad med ett brett utbud av utbildningar. Visby är en liten stad med stora möjligheter och nära till allt. Visby har ett rikt utbud av restauranger, caféer och barer, med goda möjligheter till shopping, nöjen och kulturella upplevelser. Här kan du njuta av Gotlands 800 km långa kust med vacker natur och fantastiskt friluftsliv.

 

Visby har ett rikt näringsliv med goda möjligheter till jobb direkt efter avslutade studier. Under somrarna flockas människor i staden och fyller Visby med liv, turistnäring och otaliga arbetsmöjligheter.