Mina studier

Utbildningar i Trollhättan

Vi har utbildningar för arbetssökande via Arbetsförmedlingen, Yrkesvux-utbildning via kommuner, Yrkeshögskola (YH), samt utbildningar för privatpersoner och företag. Här nedan hittar du alla våra utbildningar i Trollhättan.

Trollhättan 

 

Trollhättan är en kreativ stad där det finns plats för framtidsdrömmar. Orten är känd för Saab, GKN Aerospace, Film i Väst samt fall- och slussområdet. På den här sidan listar vi alla utbildningar som går att läsa i Trollhättan hos oss på YrkesAkademin.

 

Vuxenutbildning i Trollhättan

 

Yrkeshögskola är en utbildningsform som blivit alltmer populär med åren. Anledningarna är många, du skaffar dig specialistkompetens inom ett område och utbildningarna är korta, vanligtvis studerar man i två år. Dessutom får en stor mängd av studenterna jobb direkt efter avslutade studier. YrkesAkademin erbjuder yrkeshögskoleutbildningar i Trollhättan som bland annat mjukvaruutvecklare, behandlingspedagog och ytbehandlingsspecialist.

 

Många av de utbildningar YrkesAkademin går att läsa på distans. De är dock knutna till en ort dit du behöver ta dig till för att närvara på några fysiska träffar varje termin. Övrig tid kan du välja helt själv varifrån du vill studera. Upplägget kan variera sig mellan de olika kurserna och utbildningarna. Mer information om upplägget finner du på de specifika kurssidorna.