Mina studier

Utbildningar i Östersund

Vi har utbildningar för arbetssökande via Arbetsförmedlingen, Yrkesvux-utbildning via kommuner, Yrkeshögskola (YH), samt utbildningar för privatpersoner och företag. Här nedan hittar du alla våra utbildningar i Östersund.

1 Utbildning

Sortera efter:

Arbetsmarknadsutbildning

Lastbilsförare

Östersund

 

Östersund är en universitetsstad och för många den perfekta student­staden. På den här sidan listar vi alla utbildningar som går att läsa i Östersund hos oss på YrkesAkademin. 

 

Vuxenutbildning i Östersund

 

En form av utbildning som blir alltmer populär är yrkeshögskola. Anledningarna är flera – du får specialistkompetens inom ett område och utbildningarna är dessutom kortare, vanligtvis runt två år. En stor andel av eleverna får även jobb direkt efter avslutade studier. YrkesAkademin erbjuder yrkeshögskoleutbildningar i Östersund men det går också att läsa utbildningar som både arbetsmarknadsutbildning och yrkesvux.

 

Många av de utbildningar YrkesAkademin erbjuder kan man läsa på distans. Kurserna & programmen knutna till en ort dit du behöver ta dig till för att närvara på några fysiska träffar varje termin. Under övrig tid kan du välja helt själv varifrån du vill studera. Upplägget kan skilja från mellan de olika kurserna och utbildningarna. Mer information om upplägget finner du på kurssidorna.