Mina studier

Utbildningar i Mora

Vi har utbildningar för arbetssökande via Arbetsförmedlingen, Yrkesvux-utbildning via kommuner, Yrkeshögskola (YH), samt utbildningar för privatpersoner och företag. Här nedan hittar du alla våra utbildningar i Mora.

0 Utbildningar

Sortera efter:

Utbildningar i Mora

 

Mora är en kombination av innovativt nytänkande och stark tradition – en stad där du kommer trivas som student. YrkesAkademin erbjuder utbildningar i Mora som kommer ge dig spetskompetens inom ditt område. Se tillgängliga utbildningar och ansök idag.

 

Yrkeshögskola i Mora

 

Yrkeshögskola som utbildningsform blir alltmer populärt då det är en kort utbildning, vanligtvis runt två år som samtidigt ger dig specialistkompetens inom ett område. En stor andel av eleverna får dessutom jobb direkt efter avslutade studier. YrkesAkademin erbjuder även arbetsmarknadsutbildningar.

 

Hur är Mora som studentstad?

 

Det kan innebära en stor förändring att flytta till en helt ny stad och mycket frågor kan uppstå kring boende eller staden. I Mora kommer du inte ha några problem med att hitta en studentbostad till skillnad från de större städerna och kan även hålla nere kostnaderna. Mora är samtidigt en händelsefull plats under året med bland annat folkfester som Vasaloppet och Vinterfest som de största höjdpunkterna.