Mina studier

Utbildningar i Helsingborg

Vi har utbildningar för arbetssökande via Arbetsförmedlingen, Yrkesvux-utbildning via kommuner, Yrkeshögskola (YH), samt utbildningar för privatpersoner och företag. Här nedan hittar du alla våra utbildningar i Helsingborg.

Helsingborg

 

Den havsnära staden där utbildning och arbetsliv, bra möjligheter till extrajobb och ett rikt studentliv går hand i hand. På den här sidan listar vi alla utbildningar som går att läsa i Helsingborg hos oss på YrkesAkademin. 

 

Vuxenutbildning i Helsingborg

 

En utbildningsform som blivit mer populär är yrkeshögskola. Du får bland annat specialistkompetens inom ett område och utbildningarna är dessutom kortare, vanligtvis runt två år. Flera av eleverna får även jobb direkt efter avslutade studier. YrkesAkademin erbjuder yrkeshögskoleutbildningar i Helsingborg men det går också att läsa utbildningar som både arbetsmarknadsutbildning och yrkesvux.

 

Många av de utbildningar YrkesAkademin tillhandahåller kan man läsa på distans. Kurserna & programmen kopplade till en ort dit du behöver ta dig till för att närvara på några fysiska träffar varje termin. Under den övriga tiden kan du välja helt själv varifrån du vill studera. Upplägget kan skilja från mellan de olika kurserna och utbildningarna. Mer information om upplägget finner du på kurssidorna.

 

 

Helsingborg