Mina studier

Utbildningar i Gällivare

Vi har utbildningar för arbetssökande via Arbetsförmedlingen, Yrkesvux-utbildning via kommuner, Yrkeshögskola (YH), samt utbildningar för privatpersoner och företag. Här nedan hittar du alla våra utbildningar i Gällivare.

0 Utbildningar

Sortera efter:

Utbildningar i Karlskoga

 

Karlskoga som ligger utanför Örebro har fin natur och kultur att erbjuda de som studerar i staden. På den här sidan listar vi utbildningarna i Karlskoga som YrkesAkademin erbjuder. 

 

Yrkeshögskola i Karlskoga

 

Yrkeshögskola är en utbildningsform som blir alltmer populär och det finns flera anledningar till detta. Du får efter den korta utbildningen specialistkompetens inom ett område. Dessutom får de flesta jobb direkt efter avslutade studier. YrkesAkademin erbjuder yrkeshögskoleutbildningar, arbetsmarknadsutbildningar och vuxenutbildningar

 

I Karlskoga erbjuder Yrkesakademin arbetsmarknadsutbildningen Industriteknik där du kan välja inriktningarna Svetsare eller CNC-operatör. 

 

Hur är Karlskoga som studentstad?

 

Att börja plugga innebär för många flytt till en ny stad och en stor förändring i livet. Det kan finnas många frågor innan om boende och staden som helhet.

 

Karlskoga är en trivsam studentstad med mysiga caféer, natur och ett rikt kulturliv med bland annat Nobelmuseet som var Alfred Nobels sista hem. Karlskoga går att ta sig runt utmärkt till fots eller cykel. Det finns även kollektivtrafik med buss och flextrafik. Gällande boende i Karlskoga kan du hitta studentbostäder bland flera olika studentbostadsförmedlare.