Mina studier

Utbildningar i Eskilstuna

Vi har utbildningar för arbetssökande via Arbetsförmedlingen, Yrkesvux-utbildning via kommuner, Yrkeshögskola (YH), samt utbildningar för privatpersoner och företag. Här nedan hittar du alla våra utbildningar i Eskilstuna.

Eskilstuna

 

Att leva i Eskilstuna innebär en närhet till allt och goda möjligheter till ett aktivt liv vid sidan av studierna.På den här sidan listar vi alla utbildningar som går att läsa i Eskilstuna hos oss på YrkesAkademin. 

 

Vuxenutbildning i Eskilstuna

 

En form av utbildning som blivit mer populär är yrkeshögskola. Anledningarna är många – du får bland annat specialistkompetens inom ett område och utbildningarna är lite kortare, vanligtvis cirka två år. En stor del av eleverna får även jobb direkt efter avslutade studier. YrkesAkademin erbjuder yrkeshögskoleutbildningar i Eskilstuna men det går också att läsa utbildningar som både arbetsmarknadsutbildning och privat- & företagsutbildningar.

 

Flera av de utbildningar YrkesAkademin erbjuder går att läsa på distans. Kurserna & programmen knutna till en ort dit du behöver ta dig till för att närvara på några fysiska träffar varje termin. Under den övriga tiden kan du välja helt själv varifrån du vill studera. Upplägget kan variera mellan de olika kurserna och utbildningarna. Mer information om upplägget finner du på kurssidorna.