Stöd och Matchning

Vi vill att du ska lyckas!

Hos oss på YrkesAkademin får du matchning mot arbete. Vi har lång erfarenhet, kan många branscher, och har kontakt med företagen som söker personal. Kanske passar just dina kunskaper något av företagen i vårt nätverk?

Vi vet vad som behövs och var du behövs

Är du nära ett jobb men kanske saknar någon del, kan vi ge dig rätt kompetens inom de branscher vi utbildar i. Det kan vara en kortare utbildning eller någon form av praktisk del.
Våra studie -och yrkesvägledare ger dig personlig vägledning till rätt kompetens. Planeringen gör ni tillsammans för att hitta rätt väg till jobb eller utbildning.

Hur går det till?

För att få ta del av Stöd och matchning börjar du med att prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen. Tillsammans kommer ni överens om vilka förutsättningar som finns för att gå vidare.

När du blivit en deltagare hos oss i Stöd och Matchning börjar det hela med ett samtal mellan dig, din handläggare och en handläggare från oss på YrkesAkademin. Här planeras din kommande tid och det beslutas även om vilka spår* som passar dig.

*Spår: Olika nivåer av tjänsten anpassat efter dina behov.

Spår 1 Grundläggande stöd och matchning (En period om 90 kalenderdagar + möjlighet till ytterligare en period om 90 kalenderdagar vid förlängning)

Spår 2 Grundläggande stöd och matchning med språkstöd (En period om 90 kalenderdagar + möjlighet till ytterligare en period om 90 kalenderdagar vid förlängning)

Spår 3 Förstärkt stöd och matchning (En period om 90 kalenderdagar + möjlighet till ytterligare en period om 90 kalenderdagar + en period om 90 kalenderdagar vid förlängning)

Spår 4 Förstärkt stöd och matchning med språkstöd (En period om 90 kalenderdagar + möjlighet till ytterligare en period om 90 kalenderdagar + en period om 90 kalenderdagar vid förlängning)

Hayman

Jag fick hjälp att söka jobb, tips och information om vilka jobb som skulle passa mig.  Jag tackar Stöd och matchning på YrkesAkademin och vill tipsa andra om att den hjälpen finns!

HaymanLastbilsförare

Orter

Sundsvall
Falun/Borlänge
Gävle

Karlskoga
Örebro
Västerås
Stockholm
Malmö

Behöver du stöd och matchning?

Kontakta din handläggare på Arbetsförmedlingen om du är intresserad av att få hjälp med Stöd och matchning hos oss.

Ladda ner Produktblad

Stöd och Matchning Svenska
Stöd och Matchning Arabiska