Mina studier

 

 

Är du en B-trafiklärare som vill ta nästa steg?

 

YrkesAkademin är Sveriges ledande utbildare av yrkesförare. Nu behöver vi fler kolleger runtom i hela Sverige och söker därför dig som vill bli trafiklärare för tunga behörigheter. Om du har jobbat minst ett år som trafiklärare (b-behörighet) och är intresserad av att ta nästa steg så är vi rätt arbetsgivare för dig. Vi erbjuder intern utbildning och jobb på Sveriges ledande utbildningsföretag för vuxna.

 

 

Vi söker dig som:

  • Är utbildad b-trafiklärare med minst ett års arbetslivserfarenhet som trafiklärare
  • Har körkort för C, D och eller E och är en erfaren förare
  • Vill ta steget och bli tungtrafiklärare
  • Är duktig pedagog som brinner för utbildning och vill ta ett nytt steg i karriären och utvecklas

 

Vi erbjuder dig:

  • Provanställning 6 månader + tillsvidareanställning efter genomförd och godkänd utbildning
  • Intern utbildning för behörighet som tungtrafiklärare med handledning av erfarna trafiklärare och stöd med teoristudier
  • Ett arbete som utbildningsassistent under provanställningen, och tillsvidareanställning som trafiklärare efter godkännande för tunga behörigheter hos transportstyrelsen
  • Anställning på Sveriges största och mest välrenommerade utbildningsföretag för yrkesförare. Du får trygga anställningsvillkor, utvecklingsmöjligheter, kolleger och en gemenskap i ett företag med verksamhet i hela Sverige och Finland, intern utbildning inom pedagogik och olika pedagogiska verktyg. En chans att göra en stor skillnad för många företag som behöver arbetskraft och att skapa vägar till ett nytt jobb för personer som vill bli lastbils- eller busschaufförer.

 

Vi förväntar oss av dig

  • Krav är att du klarar obligatoriska moment som fördjupad uppkörning samt godkänd utbildning och att transportstyrelsen godkänner dig som behörig utbildare för tunga fordon.

 

YrkesAkademin grundades 1997 och är idag en av Sveriges största leverantörer av yrkesutbildning för vuxna. Vi är verksamma inom arbetsmarknadsutbildning, komvux, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar. Våra utbildningar blir en väg till nytt jobb för mer än 10 000 personer varje år. Åtta av tio får en anställning efter utbildning hos Yrkesakademin. Det beror på att vi samarbetar med företagen, utbildar för jobb där det saknas personal, och tar reda på vad varje deltagare behöver för att kunna lära sig på bästa sätt. Yrkesakademin består av ca 500 medarbetare runt om i hela Sverige. Läs mer på ya.se.

 

Vi utbildar för riktiga jobb!

 

Kontakt

Vill du veta mer?

 

Fyll intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information.