Trafiklärare

Ort: Sollentuna, Tillträde: Enligt överenskommelse

ARBETSBESKRIVNING

Som Trafiklärare undervisar du eleverna/kunderna i både teori och praktik, med syftet att ta erhålla behörigheter. Detta sker i form av teoretisk undervisning av trafikregler, trafikmiljö och trafikvett samt praktiska körlektioner.

Vi har ett viktigt uppdrag att utbilda Arbetsförmedlingens prioriterade grupper till Sveriges yrkeschaufförer. Det gör att våra utbildningar anpassas efter individens behov och i de flesta fall innefattar utbildningen även undervisning i det svenska språket samt service och kommunikation.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som idag är utbildad B-trafiklärare men som gärna vill utvecklas inom fler utbildningsområden. Vi erbjuder bland annat vidareutbildning till tunglärare så att du kan utbilda på buss och lastbil men även inom andra ämnesområden.

För att trivas hos oss ser vi att du brinner för utbildning och drivs av att utveckla dig själv och andra. Du är en engagerad person med mycket tålamod och positivism. Du har en hög social kompetens, är självständig, serviceinriktad och är en driven pedagog.

ANSTÄLLNINGSFORM

Heltid, Tillsvidare

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

KONTAKTPERSONER

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta Mats på telefon 076-608 65 11.

ANSÖKAN

För att söka tjänsten ber vi dig skicka din ansökan till regionchef Mats Klevebäck på mailadress mats.kleveback@ya.se senast 29 september 2017. Märk mailet med Trafiklärare B Stockholm. Vi går löpande igenom ansökningar som kommer in och kan därför tillsätta tjänsten innan sista ansökningsdag. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt!