Information om Corona-viruset

Mina studier

Stöd och matchning i Örebro, så här hjälper vi dig att hitta rätt jobb

 

Stöd och matchning är till för dig som behöver lite extra stöd för att hitta och söka ett jobb. Vår handledare hjälper dig att hitta ett jobb eller studier.

 

Du kan till exempel få hjälp med:

 

  • Stöd och vägledning för att hitta och söka jobb
  • Hjälp med företagskontakter
  • Studievägledning och hjälp att hitta rätt utbildning
  • Hjälp med att skriva ett bra CV anpassat efter din bransch
  • Träning inför arbetsintervjuer och träffar med arbetsgivare

 

Vi anpassar tjänsten efter vad du har för behov och vilket mål du vill nå, vare sig det är ett nytt jobb eller studier. Våra handledare utgår alltid ifrån din situation och har god erfarenhet från branschen. Vi ser fram emot att träffa just dig!

“Det skulle vara en stor glädje för mig att få förtroende att stötta dig på vägen mot ett jobb eller en utbildning som kan leda dit. Jag har i över 40 år fått arbeta med människor på olika sätt i flera olika länder och även inom flera olika branscher. Som exempel kan nämnas utbildningsbranschen, integration, säkerhetsbranschen, bygg, transport, sjöfart med flera. “

Trond Berg

“Jag heter Lilia Berglund och har betydande arbetslivserfarenhet från eget företagande inom bland annat inköp av bygg och inredningsvaror, transport och logistik. Jag har ett professionellt och prestigelöst förhållningssätt, är bra på att kommunicera och har lätt för att bygga relationer på alla nivåer. Hoppas vi ses!”

Lilia Berglund

 “Jag är etnolog med ett brinnande intresse för rekrytering, personlig marknadsföring och kroppsspråk som jag gärna tipsar dig om. Med certifikat som ICC coach samt samtalsterapeut mot e-hälsa kan jag ge dig en professionell coachning och stöd i din process mot arbete eller studier. Välkommen!”

Magdalena Westman

“Det skulle vara en ära att få hjälpa dig vidare mot ett jobb eller utbildning för att göra dig attraktivare på arbetsmarknaden! Jag är jurist i grunden, och vidareutbildade mig till professionell coach för att jag gillar känslan av att hjälpa andra människor helt enkelt. I över 20 år har jag jobbat med att hjälpa personer som dig vidare i livet, bland annat genom coaching, utbildning och föreläsningar. “

Sven-Alex Trygg

Hur går det till?

 

Du träffar din handledare varje vecka, digitalt eller fysiskt är upp till dig. Tjänsten har fyra olika nivåer, där antalet träffar skiljer sig åt. Vilken nivå som du får gå bestämmer din arbetsförmedlare.

 

Om du inte talar svenska har du möjlighet att delta på ditt modersmål. Du deltar i Stöd och Matchning i tre månader, som kan förlängas med ytterligare tre månader.

 

Har du frågor? Kontakta oss gärna på kundcenter@ya.se eller på telefon 023 – 584 00

Stöd och matchning

Ansöknings­process

Steg 1

Kontakta Arbets­förmedlingen

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten Stöd och matchning.

 

TILL ARBETSFÖRMEDLINGEN

Steg 2

Välj YrkesAkademin som partner

På arbetsförmedlingen får du en lista på företag som arbetar med Stöd och matchning. Välj YrkesAkademin så kontaktar vi dig och bokar in en tid.

 

FRÅGOR? KONTAKTA OSS

Senaste artiklarna

Alla artiklar 1 av 3