Kursinnehåll Tema VEGETARISKT
Under dessa två dagar varvar vi teori om grön gastronomi samt olika matallergier samt arbetar i köket med beredning och tillagning.
Information om Corona-viruset
Känner du igen att era gäster pratar om hållbarhet, närodlat och hälsa?
Gästerna idag är väldig medvetna och ställer krav på hållbarhet, lokala råvaror samt har olika kostpreferenser. Nu har ni chansen att få fler verktyg att presentera menyer som attraherar gäster och besökare i din region.
Utbildningen pågår under två dagar och vi varvar teori med praktik. Mer specifikt info hittar du under fliken ”innehåll”.
Du som deltagare kommer att träffa kollegor i branschen, ta del av föreläsningar och arbeta aktivt i workshop där både tillagning i köket samt sensorik är i fokus.
Kompetensmål
Kursen är kostnadsfri för deltagare i “En värld av möjligheter”.
Efter att du fyllt i formuläret ovan får du inom 7 dagar en bekräftelse via mejl.
Tema vegetariskt
Kursinnehåll Tema VEGETARISKT
Under dessa två dagar varvar vi teori om grön gastronomi samt olika matallergier samt arbetar i köket med beredning och tillagning.
Denna utbildning riktar sig till företag i besöksnäringen och deras medarbetare som verkar i Småland, Öland och Gotland som medverkar i Hotell- och restaurangfackets projekt ”En värld av möjligheter”.
Är ert företag inte med i projektet och vill veta mera kontakta info.varldavmojligheter@hrf.net
Vid frågor
Matilda Runeson
072 – 183 38 21