Information om Corona-viruset

Mina studier

Rusta och Matcha i Nyköping, så här hjälper vi dig att hitta rätt jobb

 

Rusta och matcha är till för dig som behöver lite extra stöd för att hitta och söka ett jobb. Vår handledare hjälper dig att hitta ett jobb eller studier.

 

Du kan till exempel få hjälp med:

 

  • Stöd och vägledning för att hitta och söka jobb
  • Hjälp med företagskontakter
  • Studievägledning och hjälp att hitta rätt utbildning
  • Hjälp med att skriva ett bra CV anpassat efter din bransch
  • Träning inför arbetsintervjuer och träffar med arbetsgivare

 

Vi anpassar tjänsten efter vad du har för behov och vilket mål du vill nå, vare sig det är ett nytt jobb eller studier. Våra handledare utgår alltid ifrån din situation och har god erfarenhet från branschen. Vi ser fram emot att träffa just dig!

 

“Jag heter Josef och har själv erfarenheter från både restaurangvärlden, klädhandeln och fastighetsbranschen. Med vana från personalrekrytering, utbildning och projektledning  samt att jobba i andra länder och arbetskulturer har jag god erfarenhet av arbetsledande och coaching i varierade miljöer. Det här, tillsammans ett brett kontaktnät från flera regioner, är en stor styrka i mitt arbete att hjälpa dig. Välkommen!”

Josef Nocera

Hur går det till?

 

Du träffar din handledare varje vecka, digitalt eller fysiskt är upp till dig. Tjänsten har tre olika spår, där antalet träffar skiljer sig åt. Vilket spår som du får gå bestämmer din arbetsförmedlare.

 

Om du inte talar svenska har du möjlighet att delta på ditt modersmål. Du deltar i Rusta och Matcha i sex månader, som kan förlängas med ytterligare sex månader.

 

Har du frågor? Kontakta oss gärna på kundcenter@ya.se eller på telefon 023 – 584 00

Stöd och matchning

Ansöknings­process

Steg 1

Kontakta Arbets­förmedlingen

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten Stöd och matchning.

 

TILL ARBETSFÖRMEDLINGEN

Steg 2

Välj YrkesAkademin som partner

På arbetsförmedlingen får du en lista på företag som arbetar med Stöd och matchning. Välj YrkesAkademin så kontaktar vi dig och bokar in en tid.

 

FRÅGOR? KONTAKTA OSS

Senaste artiklarna

1 av 3