Mina studier

Rusta och Matcha i Karlstad, så här hjälper vi dig att hitta rätt jobb

 

Rusta och Matcha är till för dig som behöver lite extra stöd för att hitta och söka ett jobb. Vår handledare hjälper dig att hitta ett jobb eller studier.

 

Du kan till exempel få hjälp med:

 

  • Stöd och vägledning för att hitta och söka jobb
  • Hjälp med företagskontakter
  • Studievägledning och hjälp att hitta rätt utbildning
  • Hjälp med att skriva ett bra CV anpassat efter din bransch
  • Träning inför arbetsintervjuer och träffar med arbetsgivare

 

Vi anpassar tjänsten efter vad du har för behov och vilket mål du vill nå, vare sig det är ett nytt jobb eller studier. Våra handledare utgår alltid ifrån din situation och har god erfarenhet från branschen. Vi ser fram emot att träffa just dig!

“Jag heter Camilla och har länge varit omställningsrådgivare och coach åt aktörer som Trygghetsfonden och Omställningsfonden. Är utbildad ekonom, informatör, pedagog och har även utbildning i motiverande samtal där jag har en påvisat god förmåga att locka fram saker som mina klienter inte ens visste att de klarar av.  Jag har ett stort och brett kontaktnät som sträcker sig över hela Värmland. Vi ses!”

Camilla Karlsson

Jag heter Eva och jag hoppas få stötta dig på vägen framåt i ditt yrkesliv. Jag har tidigare bland annat jobbat inom vården, som rekryterare, coach . Detta tillsammans med själv ha provat på att vara arbetssökande har gett mig god förståelse för vilka utmaningar du kan stå inför. Med ett brett kontaktnät inom olika branscher hoppas jag skapa öppenhet och förtroende för att vi ska arbeta bra tillsammans och nå bästa möjliga resultat.

Hur går det till?

 

Du träffar din handledare varje vecka, digitalt eller fysiskt är upp till dig. Tjänsten har tre olika spår, där antalet träffar skiljer sig åt. Vilket spår som du får gå bestämmer din arbetsförmedlare.

 

Om du inte talar svenska har du möjlighet att delta på ditt modersmål. Du deltar i Rusta och Matcha i sex månader, som kan förlängas med ytterligare sex månader.

 

Har du frågor? Kontakta oss gärna på kundcenter@ya.se eller på telefon 023 – 584 00

Rusta och Matcha

Ansöknings­process

Stöd och matchning

Ansöknings­process

Steg 1

Kontakta Arbets­förmedlingen

Arbetsförmedlingen beslutar om du har rätt att ta del av tjänsten Rusta och Matcha.

 

TILL ARBETSFÖRMEDLINGEN

Steg 2

Välj YrkesAkademin som partner

På arbetsförmedlingen får du en lista på företag som arbetar med Rusta och Matcha. Välj YrkesAkademin så kontaktar vi dig och bokar in en tid.

 

FRÅGOR? KONTAKTA OSS

Senaste artiklarna

1 av 3