Lärplattform

Privat- och Företagsutbildning

Dryck och mat i kombination i Visby

Privat- och Företagsutbildning

Längd

1 dag

Studieform

Fysisk

Studietakt

Heltid

Utbildningsort:
Pris
0,00 kr
Ort och startdatum
Välj ort och startdatum
Beskrivning
Innehåll
Behörighet

Vill ni lyfta er service i matsalen? Vill du eller din personal få verktyg för att ge era gäster en optimal smakupplevelse genom att kombinera rätt dryck till maten?

 

Gästerna idag är väldig medvetna och ställer krav på hållbarhet, lokala råvaror samt har olika kostpreferenser. Nu har ni chansen att få fler verktyg att presentera förslag som ger gästen en smakupplevelse genom att kombinera rätt dryck till maten.

 

Utbildningen är under en dag där du som deltagare får inspiration och verktyg som gör att matsalsarbetet underlättas. För hur många gånger har ni inte fått frågan ”vad passar bäst att dricka till det?”

 

Vi kommer att gå igenom dryckeskunskap inom områden; öl, vin och alkoholfritt.

 

 

Kompetensmål

 

  1. Deltagaren ska ha utvecklat sin kunskap om olika drycker.
  2. Deltagaren skall tränas i och få verktyg för att särskilja smak och karaktär olika drycker emellan.
  3. Deltagaren ska ha kompetens att kombinera rätt dryck till rätt maträtt för att ge en optimal smakupplevelse.

 

För att boka

 

Välj ort och datum och klicka på ”boka”. Fyll i alla uppgifter som efterfrågas. I steg 2, vid ”företag” fyll i ditt företagsnamn och din titel. Kursen är kostnadsfri för deltagare i ”En värld av möjligheter”.

 

Vid frågor

 

Matilda Runeson

matilda.runeson@ya.se

072 – 183 38 21

Introduktion

  • Dryckeskunskap Alkoholfritt
  • Dryckeskunskap Öl
  • Dryckeskunskap Vin
  • Sensorik dryck och mat i kombination

 

 

 

För att boka

 

Välj ort och datum och klicka på ”boka”. Fyll i alla uppgifter som efterfrågas. I steg 2, vid ”företag” fyll i ditt företagsnamn och din titel. Kursen är kostnadsfri för deltagare i ”En värld av möjligheter”.

 

Vid frågor

 

Matilda Runeson

matilda.runeson@ya.se

072 – 183 38 21

Denna utbildning riktar sig till företag i besöksnäringen och deras medarbetare som verkar i Småland, Öland och Gotland som medverkar i Hotell- och restaurangfackets projekt ”En värld av möjligheter”.

 

Är ert företag inte med i projektet och vill veta mera kontakta info.varldavmojligheter@hrf.net

Beskrivning

Vill ni lyfta er service i matsalen? Vill du eller din personal få verktyg för att ge era gäster en optimal smakupplevelse genom att kombinera rätt dryck till maten?

 

Gästerna idag är väldig medvetna och ställer krav på hållbarhet, lokala råvaror samt har olika kostpreferenser. Nu har ni chansen att få fler verktyg att presentera förslag som ger gästen en smakupplevelse genom att kombinera rätt dryck till maten.

 

Utbildningen är under en dag där du som deltagare får inspiration och verktyg som gör att matsalsarbetet underlättas. För hur många gånger har ni inte fått frågan ”vad passar bäst att dricka till det?”

 

Vi kommer att gå igenom dryckeskunskap inom områden; öl, vin och alkoholfritt.

 

 

Kompetensmål

 

  1. Deltagaren ska ha utvecklat sin kunskap om olika drycker.
  2. Deltagaren skall tränas i och få verktyg för att särskilja smak och karaktär olika drycker emellan.
  3. Deltagaren ska ha kompetens att kombinera rätt dryck till rätt maträtt för att ge en optimal smakupplevelse.

 

För att boka

 

Välj ort och datum och klicka på ”boka”. Fyll i alla uppgifter som efterfrågas. I steg 2, vid ”företag” fyll i ditt företagsnamn och din titel. Kursen är kostnadsfri för deltagare i ”En värld av möjligheter”.

 

Vid frågor

 

Matilda Runeson

matilda.runeson@ya.se

072 – 183 38 21

Innehåll

Introduktion

  • Dryckeskunskap Alkoholfritt
  • Dryckeskunskap Öl
  • Dryckeskunskap Vin
  • Sensorik dryck och mat i kombination

 

 

 

För att boka

 

Välj ort och datum och klicka på ”boka”. Fyll i alla uppgifter som efterfrågas. I steg 2, vid ”företag” fyll i ditt företagsnamn och din titel. Kursen är kostnadsfri för deltagare i ”En värld av möjligheter”.

 

Vid frågor

 

Matilda Runeson

matilda.runeson@ya.se

072 – 183 38 21

Behörighet

Denna utbildning riktar sig till företag i besöksnäringen och deras medarbetare som verkar i Småland, Öland och Gotland som medverkar i Hotell- och restaurangfackets projekt ”En värld av möjligheter”.

 

Är ert företag inte med i projektet och vill veta mera kontakta info.varldavmojligheter@hrf.net

Privat- och företags­utbildningar

Boka din kurs

Boka

Boka din kurs genom att välja plats, datum och antal deltagare

Totalt exkl. moms: 0,00 kr

Kontakta oss

För frågor eller offert:

 

023 – 584 00

kundservice@ya.se

Kontakta oss

För frågor eller offert:

 

072 – 183 38 21

matilda.runeson@ya.se

Kontakta oss

För frågor eller offert:

 

072 – 183 38 21

matilda.runeson@ya.se

Visby

Med 800 km lång kust är Gotland Sveriges största ö och den största staden på ön är Visby. Här finns krulliga lantrasfår, Gotlandsfår och massor med raukar. Det finns över 100 st naturreservat på ön med sällsynta växter och djur. Visby ringmur är en stadsmur kring Visby innerstad. För den svenske film- och teaterregissören, dramatikern och författaren Ingemar Bergman var Fårö en viktig plats och på Bergmancenter kan man få guidade turer i hans fotspår.