Om YrkesAkademin

YrkesAkademin bildades 1997 och vi är idag en stor leverantör av yrkesutbildning för vuxna. Vi finns på ett 50-tal orter runt om i landet och närmare 10 000 personer utbildar sig hos oss varje år. Vi utbildar inom bland annat transport, entreprenad, industri, teknik och serviceyrken. Inom dessa branscher riktar vi oss till de flesta. Är du företagare kan vi erbjuda kortkurser och certifieringar till din personal. Till dig som funderar på att byta yrke eller är arbetssökande har vi kompletta yrkesutbildningar och hjälper dig gärna med stöd och matchning för att hitta jobbet som passar dig!

Våra kärnvärden

Tillsammans når vi längre

Våra kunder är nöjda eftersom vi ger rätt kompetens utifrån varje individs förutsättningar. Vi når resultat genom att samarbeta, lägga pengar på rätt saker och alltid se möjligheter.

För oss är framtiden viktig

Det är viktigt att ta ansvar för människa och miljö. Vi levererar effektivt och enkelt med rätt kvalitet och innehåll. Vi strävar efter att även kommande generationer ska ha möjlighet till ett hållbart samhälle utifrån ett socialt, miljömässigt och ekonomiskt perspektiv.

Vi är nyfikna

Vi är innovativa och nytänkande. Vi är öppensinnade och bryr oss om individen. Våra utbildningar ger alla chansen – för alla kan bidra och göra skillnad.