De webbaserade modulerna ger dig tillräckliga kunskaper för att uppfylla kraven i Industriteknik Bas modul 1 Hälsa Miljö och Säkerhet.
De webbaserade kurserna gör det enklare, snabbare och mer kostnadseffektivt än någonsin att lära sig de kunskaper som behövs. Som beställare väljer du vilka kurser som är aktuella för just dig, hela paketlösningar eller skräddarsytt, allt flexibelt och individanpassat.
Industriteknik BAS består av tio kompetensområden som är kvalificerande och kvalitetsdrivande för arbete i industrin. Beskrivningen av vad som krävs inom varje område är hämtad direkt från verkligheten, via företag från samtliga branscher. Valideringsinnehållet är granskat och förankrat i samtliga branschorganisationer. Sättet att validera utgår från ett beprövat och väl använt koncept. Om du vid validering ej fått godkänt i en eller flera moduler kan du efter avslutad webbaserad kursgöra en omvalidering för att erhålla kompetensbevis.
Läs mer om industrivalidering här
Oavsett om du vill jobba som maskinoperatör eller med saker som produktionsekonomi, säkerhet och jobbflöden m.m. så är det samma grundläggande kompetenser som efterfrågas inom svensk industri. Därför har företagen och organisationerna bakom Svensk Industrivalidering utvecklat Industriteknik BAS.
Genom en valideringsmodell som är branschgemensam kan arbetsgivare, produktionspersonal, arbetsförmedlare och utbildare känna sig trygga i att det finns en tydlig standard gällande baskompetens för de som vill jobba inom industriell produktion.
Fungerar i alla branscher
Baskonceptet säkerställer den grundläggande kompetensnivå som är nödvändig för dagens industriarbete oavsett uppgifter och bransch. Därmed fungerar kompetensbeviset i företag i samtliga branscher!
Varje kurs tar mellan 2-10 timmar att genomföra. Eleven kan när som helst pausa för att vid ett senare tillfälle plocka upp utbildningen och fortsätta där man senast slutade.
Moduler som ingår är:
1. Hälsa, miljö och säkerhet
2. IT och automation
3. Kvalitet
4. Matematik
5. Mätteknik
6. Produktionsteknik – ekonomi
7. Ritningsläsning
8. Språk – engelska
9. Språk – svenska
10. Underhåll
Läs mer om svensk industrivalidering