Mina studier

Leveranstrygghet och kvalitet med oss på över 300 unika kurser!

 

 

Kommande KURSTILLFÄLLEN

 

Tillbaka

E-Learning

Din sökning resulterade inte i några resultat

Lärarledd

Validering - Säkra och utveckla kompetensen med FAVAL. FAVAL är ett komplett verktyg för att kartlägga, kvalitetssäkra och utveckla rätt reell  kompetens för branschens yrken. Vi validerar mot yrkesrollerna Fastighetsskötare, Fastighetsvärd, Fastighetstekniker, Fastighetsingenjör och Fastighetsförvaltare
Borlänge, Gävle
Från 5 500 SEK exkl. moms
Vilka utmaningar ser du och ditt företag inom ökade krav för energianvändning och skenande kostnader? I utbildningen ger vi dig en tydlig bild över fastighetens potential och dom möjligheterna ny teknik för energieffektiva system innebär.
Lärarledd via webben
Från 5 500 SEK exkl. moms
Krav på verifiering av plattsättningskunskaper
Borlänge
Från 3 700 SEK exkl. moms

Vet du vad det innebär att arbeta i ett modernt fastighetsföretagande? I denna kurs får du kunskap om centrala delar för medarbetare i dagens näringsliv, såsom juridik, företagsekonomi och företagens specifika uppdrag.

Malmö
Från 3 800 SEK exkl. moms

Denna kurs ger dig en förståelse för gällande lagstiftning, föreskrifter och hur dessa sedan påverkar det systematiska arbetsmiljöarbetet och dess rutiner. Det är en bra grund för dig som arbetar inom fastighetsbranschen, oavsett yrkesroll. 

Malmö
Från 4 500 SEK exkl. moms

Vill ni förädla och vårda era investeringar på ett mer effektivt sätt? I kursen Byggnadsteknik för fastighetsskötare får du en inblick i vilka konstruktionsmetoder din fastighet är uppbyggd med och med vilka material byggnaden är konstruerad. Med dessa kunskaper kommer du att bättre kunna planera och utföra förebyggande och avhjälpande underhåll som bibehåller eller ökar värdet på din fastighet och också fastighetsbeståndets attraktionskraft.


Malmö
Från 4 200 SEK exkl. moms

Vill ni minska era kostnader för underhåll av VVS-anläggningar? I kursen VVS för fastighetsskötare får du nödvändiga kunskaper för en effektiv och kostnadsbesparande drift av dina VVS-system. I en värld där ständigt stigande energipriser tvingar en energiberoende bransch till kontinuerlig utveckling måste fastighetsägaren skapa rätt förutsättningar för en ekonomisk kontroll samtidigt som hyresgästernas krav på komfort och trivsel måste tillgodoses.


Malmö
Från 4 500 SEK exkl. moms

I kursen Svetsteknik för fastighetsskötare erbjuds du grundläggande kunskaper i svetsteknik som innebär att behovet av fördyrande insatser när enklare svetsjobb behöver genomföras uteblir. En dags utbildning kan ge dig den fördelen och skapa besparingar för många år framåt.


Malmö
Från 4 500 SEK exkl. moms

Vill ni få kontroll på kostnaderna för vitvaror i era fastigheter? I kursen Vitvaror och service för fastighetsskötare skapar du möjlighet för ett mer effektivt och lönsamt arbete avseende de vitvaror du behöver hantera i ditt fastighetsbestånd. När reparationsinsatser är lönsamma eller beslut om nyinvestering måste tas är avgörande för att uppnå lönsamhet. Med rätt utbildning sparar du dina resurser och förädlar dessutom ditt fastighetsbestånd.


Malmö
Från 4 500 SEK exkl. moms
Filtrera pa studieform

För företagskunder

 

Kontakta oss för utbildningslösningar som passar ert företag

foretag@ya.se, 023-584 50

 

 

Vi på Malte Månsson rustar oss för elektrifieringen inom fordonsindustrin tillsammans med YrkesAkademin genom utbildningsinsatser inom elsäkerhet och elfordon

Ferenc Safian, Marknads & Affärsutvecklingschef Malte Månsson

Vi pratar gärna kompetensutveckling för dig eller ditt företag

Anna-Carin Herdebrant

Affärsområdeschef

Simon Eliasson

El, Energi & Fordon

076-94 50 776

simon.eliasson@ya.se

Kim Eriksson

Transport & Entreprenad

072-17 80 032

kim.eriksson@ya.se

Senaste nytt

Nyheter

Nyheter 1 av 3