Mina studier

Leveranstrygghet och kvalitet med oss på över 300 unika kurser!

 

 

Kommande KURSTILLFÄLLEN

 

Tillbaka

E-Learning

Din sökning resulterade inte i några resultat

Lärarledd

Arbetar du i, eller i närheten av en elanläggning? Uppfyll branschens kravställning i vår aktuella elsäkerhetsutbildning enligt Energiföretagens rekommendation. I priset ingår avgift till Energiföretagen.
Gävle, Göteborg , Halmstad, Jönköping, Kalmar , Karlstad, Luleå, Malmö, Norrköping, Stockholm, Stockholm Farsta, Sundsvall, Trollhättan, Uddevalla, Uddevalla helgkurs, Umeå, Västerås, Örebro
Från 8 900 SEK exkl. moms

Arbetar du i, eller i närheten av en elanläggning? ESA Fackkunnig behöver förnyas var tredje (3) år. I priset ingår avgift till Energiföretagen.

Gävle, Göteborg , Halmstad, Jönköping, Kalmar , Karlstad, Luleå, Malmö, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Uddevalla, Uddevalla helgkurs, Umeå, Västerås, Örebro
Från 5 500 SEK exkl. moms
Utför du icke elektriska arbeten i eller invid en elektrisk anläggning? För att få vistas i en elkraftsanläggning behöver man en godkänd utbildning,  ESA Instruerad behöver förnyas var tredje (3) år. I priset ingår avgift till Energiföretagen. 
Gävle, Göteborg , Halmstad, Jönköping, Kalmar , Luleå, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Västerås, Växjö
Från 4 900 SEK exkl. moms
Arbetar du med röjningsarbete i ledningsgata? ESA röj är en del av Energibranschens gemensamma säkerhetsanvisningar för att förebygga skada orsakad av el i samband med röjningsarbetet.  I priset ingår avgift till Energiföretagen.
Gävle, Göteborg , Kalmar , Luleå, Malmö, Stockholm Farsta, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Västerås, Östersund
Från 5 500 SEK exkl. moms
Arbetar du i eller invid vattenvägar, samt anläggningsdelar i vattenkraftanläggningar? ESA Vattenvägar behöver förnyas var tredje (3) år.  I priset ingår avgift till Energiföretagen.
Gävle, Göteborg , Karlstad, Luleå, Lycksele, Malmö, Stockholm Farsta, Sundsvall, Trollhättan, Umeå, Västerås
Från 5 500 SEK exkl. moms

EBR Kabelförläggning, Arbetar du med eller i anslutning till arbetsplats med kabelförläggning? Certifiering krävs för dig som arbetar som grävmaskinist, anläggningsarbetare, lastbilsförare, arbetsledare eller planeringspersonal. I priset ingår avgift till Energiföretagen.

Gävle, Göteborg , Halmstad, Jönköping, Luleå, Malmö, Stockholm Farsta, Sundsvall, Umeå, Västerås
Från 5 500 SEK exkl. moms
Do you work in, or near, an electrical installation? Meet the industry's requirements with our up-to-date electrical safety training in accordance with Energiföretagen's recommendation. The price includes the fee to Energiföretagen. 
Göteborg , Malmö, Stockholm Farsta
Från 8 900 SEK exkl. moms

Har du och dina medarbetare uppdaterade färdigheter om hur ni agerar vid en elskada?  Utbildningen ger dig grundläggande kunskaper i hjärt-lungräddning vid elskada.

Göteborg , Luleå, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Västerås
Från 3 900 SEK exkl. moms
Att arbeta vid elanläggningar kan vara riskfyllt. Har du rätt kunskap för att kunna utföra ditt jobb på ett säkert sätt? Få koll på aktuella föreskrifter och standarder i denna utbildning!

Vill du bli en del av landets kanske snabbast växande yrkeskår? Denna femdagars distansutbildning till solcellsmontör ger dig grundlig introduktion till solcellsmontörsyrket. Du får en gedigen introduktion till bransch och hantverk vilket ger en bra överblick med fokus på regelverk och säkerhet, ett snabbspår in i ditt nya yrke! Utbildningen genomförs i samarbete med erfarna utbildare från Solelskolan.

Arbetar du idag eller kommer att arbeta som ledande solcellsmontör eller lagbas? Utbildningen ger dig fördjupad kunskap kring anläggningars dimensionering och tekniska funktioner för att du ska kunna ta avgörande och självständiga beslut för att installera en optimal och kvalitetssäkrad anläggning och kunna ta större ansvar för arbetsledning och säkerhetsfrågor. Den avslutas med certifiering enligt Svensk Solenergis standard.

Vill du lära dig om förutsättningarna för sol- och vindkraft i elnätet? För att vi ska kunna räkna med att alltid ha stabil tillgång till fossilfri el till rätt pris, behövs en balans mellan de olika energislagen i vårt elsystem.
I utbildningen lär du dig att använda rätt verktyg till rätt kontaktsko. Du får förmåga att utföra och bedöma kontaktpressade förbindningar enligt de regler och krav som gäller för dem. Utbildningen baserar sig på IPC/WHMA-A-620.
Västerås
Från 3 500 SEK exkl. moms
I Utbildningen lär du dig standardens krav för att kunna montera komponenter, utföra kvalificerade lödningar med den senaste typen av komponenter på kopplingsplintar och kretskort, samt att kunna avsyna eget och andras arbete.
Västerås
Från 6 200 SEK exkl. moms
Har du kunskap om hur man kontrollerar att elanläggningen är säker och fungerar på rätt sätt? Utbildningen ger dig kunskap om hur du säkerställer rätt rutiner inför idrifttagning av elanläggning.
Göteborg , Luleå, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Västerås
Från 4 900 SEK exkl. moms
Metoden arbete med eller nära spänning används när det inte går att undvika arbete på eller nära spänningssatta delar. Genom att använda isolerade handskar, isolerade verktyg och isolerande plast enligt en beprövad metod kan arbetet ändå genomföras på ett säkert sätt.
Göteborg , Luleå, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Västerås
Från 8 500 SEK exkl. moms
Uppdatera dina kunskaper inom arbete med eller nära spänning. Genom att använda isolerade handskar, isolerade verktyg och isolerande plast enligt en beprövad metod kan arbetet ändå genomföras på ett säkert sätt.
Göteborg , Helsingborg, Luleå, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Västerås
Från 4 900 SEK exkl. moms
Utbildning riktad till dig som vill bli vassare inom felsökning och ha en bättre förståelse för de utmaningar som modern elektronik innebär för en elanläggning eller elnät
Västerås
Från 4 900 SEK exkl. moms
Utbildningen vänder sig till dig som inte är elfackkunnig och som arbetar där det finns risk för elektrisk fara och ska utföra ett arbete som inte innehåller elektricitet
Västerås
Från 4 900 SEK exkl. moms
Utbildningen ger dig kunskap om elinstallationsreglerna, som beskriver hur elinstallationer i lågspänningsanläggningar ska vara utförda,  starkströmsföreskrifter, riskanalys och vilka krav som finns.
Göteborg
Från 8 500 SEK exkl. moms
Du är inte elektriker till yrket men vill och behöver lära dig mer om elteknik. Kursen består av grundläggande ellära där du kommer lära dig tekniska begrepp och formler samt att praktiskt utföra olika mätningar och kopplingar
Sundsvall, Västerås
Från 8 500 SEK exkl. moms
Utbildningen  ger kunskap i potentialutjämningens grunder, när den ska tillämpas, var det finns behov och hur den ska utföras. Utbildningen baseras på SS 4364000 och skräddarsys efter ert behov.
Helsingborg
Från 4 900 SEK exkl. moms
Filtrera pa studieform

För företagskunder

 

Kontakta oss för utbildningslösningar som passar ert företag

foretag@ya.se, 023-584 50

 

 

Vi på Malte Månsson rustar oss för elektrifieringen inom fordonsindustrin tillsammans med YrkesAkademin genom utbildningsinsatser inom elsäkerhet och elfordon

Ferenc Safian, Marknads & Affärsutvecklingschef Malte Månsson

Vi pratar gärna kompetensutveckling för dig eller ditt företag

Anna-Carin Herdebrant

Affärsområdeschef

Simon Eliasson

El, Energi & Fordon

076-94 50 776

simon.eliasson@ya.se

Kim Eriksson

Transport & Entreprenad

072-17 80 032

kim.eriksson@ya.se

Senaste nytt

Nyheter

Nyheter 1 av 3