Mina studier

 

Rätt kompetens för dig och ditt företag – boka en kurs idag!

 

Vi utbildar, validerar och certifierar med fokus på grön omställning och ny teknik

 

Företagsanpassat

Tillbaka

E-Learning

Din sökning resulterade inte i några resultat

Lärarledd

Denna kurs riktar sig till dig som vill lära dig mer om att planera och optimera resurser samt prissätta efter efterfrågan på tjänster och tillgänglig kapacitet.

Vill du utveckla dina kunskaper och färdigheter i affärsengelska? I denna utbildning lär du dig språket som krävs för att hantera internationella relationer och internationella marknader. 

Kursen syftar till att ge dig kunskaper om lagar som reglerar besöksnäringen och marknadsföring och försäljning av tjänster.

Kursen vänder sig till dig som är ledare eller blivande ledare inom handel respektive besöksnäring. Under utbildningen tränas deltagarna i bland annat självledarskap, coachning, kommunikativt ledarskap och att leda möten.
Hur kan ledarskapet motivera, påverka och leda medarbetare till uppsatta mål? Som ledare inom handel respektive besöksnäring är det viktigt att kunna leda i en ständigt föränderlig värld. Kursen vänder sig till dig som är ledare (ex mellanchefer) med minst ca 2-3 års ledarerfarenhet inom handel respektive besöksnäring. 

Ju snabbare du får din nya personal att agera utifrån grundera i service och försäljning, desto snabbare kan du påverka dina resultat positivt, både ekonomiskt och gäst/kundnöjdhet.

Kursen vänder sig till dig som har ansvar/är involverad i introduktion/onboarding.
Hur får man ett team att samverka? Kursen vänder sig till dig som är ledare (ex mellanchefer) med minst ca 2-3 års ledarerfarenhet.
Filtrera pa studieform

Vi anpassar din utbildning

 

För kontakt och frågor 023- 584 50,  foretag@ya.se

För information eller offert:

 

Integritet(Obligatoriskt)

Vi på Malte Månsson rustar oss för elektrifieringen inom fordonsindustrin tillsammans med YrkesAkademin genom utbildningsinsatser inom elsäkerhet och elfordon

Ferenc Safian, Marknads & Affärsutvecklingschef Malte Månsson

Vi pratar gärna kompetensutveckling för dig eller ditt företag

Anna-Carin Herdebrant

Affärsområdeschef

Simon Eliasson

El, Energi & Fordon

076-94 50 776

simon.eliasson@ya.se

Kim Eriksson

Transport & Entreprenad

072-17 80 032

kim.eriksson@ya.se

Dragan Urosevic

Industri

072-19 03  417

dragan.urosevic@ya.se

Senaste nytt

Nyheter

Nyheter 1 av 3