Information om Corona-viruset

Mina studier

Årets Julklapp gör skillnad

 

Boka vårens kurser nu!

 

 

 

 

 

Besökskraft

Tillbaka
YrkesAkademin levererar vårens utbildningar till projektet ”Besökskraft”. I vår kommer Besökskrafts deltagare att gå utbildningar i allt från ”service & värdskap” till ”köksekonomi” och ”digital projektledning”.
Kursen kommer att lyfta relationen mellan dryck och mat, samt utforska hur kombinationen påverkar måltidsupplevelsen. Dagen inleds med en samling och presentation innan en introduktion i respektive genre i dryckens spännande värld! 
Linköping, Västerås, Örebro
Från 7 750 SEK exkl moms
Omvärldsfaktorer som förändringar på arbetsmarknaden, digitalisering och ett större miljötänk påverkar mötesindustrin. En tydlig trend inför framtiden är att vi i större utsträckning än tidigare kommer att erbjuda mötesdeltagare att välja mellan att närvara fysiskt eller digitalt i samma möte.
Distans
Från 6 000 SEK exkl moms
Alla gäster och medarbetare ska känna sig säkra och trygga. Kursen Hygien och smittskydd syftar till att inspirera personal och stärka företag inom besöksnäringen att bedriva en trygg verksamhet utifrån ett smittskyddsperspektiv. Hur kan företag bedriva verksamhet och samtidigt bidra till att ta sitt ansvar för att minska smittspridning och skapa trygga förhållanden för personal och gäster?
Handelskammaren Västerås, Handelskammaren Örebro, Norrköping
Från 2 500 SEK exkl moms
Övergripande syftar utbildningen till att deltagaren ska utveckla sitt affärsmässiga förhållningssätt och att få verktyg och metoder att kunna skapa mer lönsamma, hållbara verksamheter och affärer. Öka kunskap och kompetens för att öka lönsamheten för en meny och få insikt i prissättning för att få bästa lönsamhet för sina rätter. 
Från 5 000 SEK exkl moms
Kursen “Revenue Management för besöksnäringen” syftar till att skapa ökad förståelse och kunskap om möjligheterna med intäktsoptimering för att nå en helhetsförståelse för Revenue Management som ett viktigt verktyg vid paketering och affärsutveckling. 
Distans
Från 7 500 SEK exkl moms

Utbildningen innehåller verktyg för att kunna utveckla merförsäljning, kundrelationer, kommunikation och användande av digitala hjälpmedel för att fånga gästens/kundens nöjdhet.

Distans
Från 2 500 SEK exkl moms
This course aims to introduce, discuss and improve additional sales, customer relations, communication and describing digital solutions aiming to capture the guest's / customer's satisfaction. 
Distans
Från 2 500 SEK exkl moms
Denna kurs är individuellt anpassad för dig som jobbar som kock eller annan befattning i köket som vill inspireras och utveckla dig inom ett specifikt område och genre som passar just din arbetsplats.

Vi anpassar din utbildning

För kontakt och frågor 023- 584 50

 

För information eller offert:

Integritet(Obligatoriskt)

Vi på Malte Månsson rustar oss för elektrifieringen inom fordonsindustrin tillsammans med YrkesAkademin genom utbildningsinsatser inom elsäkerhet och elfordon

Ferenc Safian, Marknads & Affärsutvecklingschef Malte Månsson

Vi pratar gärna kompetensutveckling för dig eller ditt företag

Anna-Carin Herdebrant

Affärsområdeschef

Jens Larsson

Industri

0733–306 289

jens.larsson@ya.se

Simon Eliasson

El, Elkraft & Miljöteknik

076-94 50 776

simon.eliasson@ya.se

Christopher Åhs

Fordon & Elfordonssäkerhet

0723-687 174

christopher.ahs@ya.se

Kim Eriksson

Transport

0721-78 00 32

kim.eriksson@ya.se

Mia Strand

Bokningar & fakturering

023-584 50

mia.strand@ya.se

Kicki Pettersson

Administratör

0721-79 09 48
kicki.pettersson@ya.se

Senaste nytt

 

Nyheter

Nyheter 1 av 3