Information om Corona-viruset

Mina studier

Dryck och mat i kombination

Vill ni lyfta er service i matsalen? Vill du eller din personal få verktyg för att ge era gäster en optimal smakupplevelse genom att kombinera rätt dryck till maten?

 

Gästerna idag är väldig medvetna och ställer krav på hållbarhet, lokala råvaror samt har olika kostpreferenser. Nu har ni chansen att få fler verktyg att presentera förslag som ger gästen en smakupplevelse genom att kombinera rätt dryck till maten.

 

Utbildningen är under en dag där du som deltagare får inspiration och verktyg som gör att matsalsarbetet underlättas. För hur många gånger har ni inte fått frågan ”vad passar bäst att dricka till det?”

 

Vi kommer att gå igenom dryckeskunskap inom områden; öl, vin och alkoholfritt.

 

 

Kompetensmål

 

  1. Deltagaren ska ha utvecklat sin kunskap om olika drycker.
  2. Deltagaren skall tränas i och få verktyg för att särskilja smak och karaktär olika drycker emellan.
  3. Deltagaren ska ha kompetens att kombinera rätt dryck till rätt maträtt för att ge en optimal smakupplevelse.

 

 

 

För att boka

  • NamnMejlTelefonnummer 

 

Ytterligare en utbildning planeras starta i april. Vi återkommer med datum inom kort.

 

Kursen är kostnadsfri för deltagare i “En värld av möjligheter”.

Efter att du fyllt i formuläret ovan får du inom 7 dagar en bekräftelse via mejl.

Kursinnehåll

Dryck och mat i kombination

Introduktion

  • Dryckeskunskap Alkoholfritt
  • Dryckeskunskap Öl
  • Dryckeskunskap Vin
  • Sensorik dryck och mat i kombination

Denna utbildning riktar sig till företag i besöksnäringen och deras medarbetare som verkar i Småland, Öland och Gotland som medverkar i Hotell- och restaurangfackets projekt ”En värld av möjligheter”.

 

Är ert företag inte med i projektet och vill veta mera kontakta info.varldavmojligheter@hrf.net

 

Vid frågor

Matilda Runeson

matilda.runeson@ya.se

072 – 183 38 21