Lastbil på väg.

Administratör

Ort: Stockholm, Tillträde: Enligt överenskommelse

ARBETSBESKRIVNING

Som administratör för vår Yrkesförarutbildning ansvarar du för elevadministrationen. Det innebär registrering av data, uppföljning, utredning och avstämningar.

I rollen ingår att förbereda inför kommande utbildning med material och scheman, på – och avanmälningar av trafiklärare och utbildningsledare till Transportstyrelsen. Planering, registrering och kontakt med kunder för YKB kommer att förekomma samt att skriva intyg.

Tjänsten kommer även innebära kontakt och administration gentemot våra stora kunder. Du kommer även att vara den som samordnar och planerar träffar inom organisationen yrkesförarna.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som brinner för service och som gillar kombinationen av att få arbeta med människor och administration. För att lyckas i rollen krävs det att du är noggrann och har en hög integritet. Du har erfarenhet av att arbeta som administratör och har ett sinne för att skapa effektiva rutiner. Vidare är du en flexibel och prestigelös person som tycker om att hantera nya som gamla arbetsuppgifter.

Vi ser gärna att du har vana att arbeta i olika webbaserade ärendehanterings- och administrativa system och av att hantera stora volymer data.

ANSTÄLLNINGSFORM

Heltid, Tillsvidare.

Vi tillämpar provanställning på 6 månader.

KONTAKTPERSONER

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Mats Klevebäck: 076-608 65 11 eller mats.kleveback@ya.se.

ANSÖKAN

Sök tjänsten genom att skicka din ansökan till mats.kleveback@ya.se, märk annonsen med Administratör YF Stockholm.  Då urval och intervjuer sker löpande önskar vi din ansökan snarast men senast den 12 september.

Varmt välkommen med din ansökan.